Beugel BH

Borstvoeding geven zonder steeds je Bh los te hoeven maken. Dat is in eerste instantie waar de voedingsBH voor ontwikeld is. Maar een voedingsBH geeft ook prima ondersteuning en zit lekker, zowel tijdens je zwangerschap als in de periode daarna.

VoedingsBH tijdens de zwangerschap

Je hoeft niet te wachten met het kopen van een voedingsBH tot je borstvoeding gaat geven, ook als je nog zwanger bent kunnen deze BH’s een stuk prettiger zitten dan je gewone BH. Tijdens je zwangerschap veranderen je borsten snel, daar zorgen de zwangerschapshormonen wel voor. De juiste BH kiezen is in die periode bovendien extra belangrijk, omdat je borsten toch al gevoeliger zijn en sneller geïrriteerd raken. Een voedingsBH is speciaal gemaakt om je borsten comfortabel te ondersteunen en irritaties zoveel mogelijk te beperken.

Welke maat voedingsBH heb ik nodig?

Juist doordat je borsten zo snel veranderen, kan het lastig zijn om de juiste maat voedingsBH te kopen. Daarom adviseren wij je om met het kopen van je eerste voedingsBH te wachten tot de laatste maand van je zwangerschap. In de eerdere maanden kun je natuurlijk ook al een voedingsBH dragen, maar in de webshop van Grote Cupmaten vind je ook veel normale BH’s die je borsten goede ondersteuning bieden.

Meer weten over zwangerschap en voedingsBH?

Wil je precies weten wat er tijdens en na je zwangerschap met je borsten gebeurt, en waar je op moet letten bij het kiezen van een voedingsBH? Op het borstvoedingsblog van Grote Cupmaten hebben we alle informatie voor je op een rijtje gezet.