Sport BH

Je wilt graag een gezond leven leiden, met een goed voedingspatroon en voldoende beweging. Je merkt alleen dat je borsten bij dat laatste wel wat meer ondersteuning kunnen gebruiken. Een goede sport BH biedt die ondersteuning, ook als je een grote cupmaat hebt!

Wat doet een sport BH?

Een sport BH is gemaakt om schokken op te vangen. Daardoor zullen je borsten niet meer op en neer dansen, maar met je bovenlichaam meebewegen als je sport. En dat verkleint het risico op beschadigingen van het bindweefsel. Ook ontlast je met een sport BH de pezen en spieren in je schouders, nek en rug. Kortom: een sport BH kan veel ongemak en pijn voorkomen.

Welke sport BH kies je?

Er is een sport BH te vinden voor elk type sport. Of je nu aan hardlopen doet of liever tennist, en of je nu graag paardrijdt of aan fitness doet. Voor welk type sport een sport BH het meest geschikt is, kun je vaak zien aan de breedte van de schouderbanden en de onderband. Hoe breder die zijn, hoe meer steun de BH biedt en hoe schokbestendiger hij is.

Doe je dus een sport waarbij je borsten veel schokken te verduren krijgen? Kies dan voor een sport BH met brede banden. Zo’n BH kan echter ook prettig zijn als je aan lichtere sport doet, maar erg grote borsten hebt. Welke sport BH je kiest, hangt dus niet alleen van de sport af, maar ook van jouw persoonlijke voorkeur en behoefte aan ondersteuning.

Sport BH grote cupmaten

Bij Grote Cupmaten vind je sport BH’s van Triumph, Royce, Elomi en Freya.` Deze merken bieden niet alleen perfecte ondersteuning en maximaal draagcomfort, maar ook optimale vochtregulering en bewegingsvrijheid. Kortom, alles wat je in een sport BH zoekt, vind je bij Grote Cupmaten.