Anita

Anita Lingerie

Ben je op zoek naar een voedingsbeha die lekker zit en er mooi uitziet? Naar een sportbeha die je grote cupmaat perfecte ondersteuning geeft, zonder onprettig aan te voelen? Of gewoon naar een praktische, prima zittende beha voor elke dag? Dan zit je goed met Anita lingerie. Dit merk staat bekend om het gebruik van alleen de beste materialen, waardoor een perfecte pasvorm en draagcomfort gegarandeerd zijn.

Mix en match

Ga je voor Anita lingerie, dan kun je helemaal zelf het door jou gewenste lingeriesetje samenstellen. Kies dus de uit de collectie vol elegante, klassieke kleuren en stijlen die items die bij jou passen en combineer ze tot een nieuw geheel, dat zowel van boven als van onderen de perfecte maat heeft.

Voedingsbeha’s

Tijdens je zwangerschap en de periode dat je borstvoeding geeft, kunnen je borsten flink groeien. De voedingsbeha’s van Anita lingerie zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen die ook voordat ze zwanger werden al een grote cupmaat hebben. Heb je een voedingsbeha nodig in cupmaat H of I? Dat is geen probleem. De voedingsbeha’s van Anita lingerie worden door de meeste draagsters enorm gewaardeerd!

Waarom Anita lingerie?

Het Duitse lingeriemerk Anita bestaat al sinds 1886. Het heeft een rijke historie en staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen. Omdat Anita lingerie zich in het bijzonder richt op vrouwen met een volslank figuur en een grote cupmaat, weten ze als geen ander hoe belangrijk draagcomfort en ondersteuning voor deze vrouwen zijn.