Grote maten

De lingerie van Grote Cupmaten begint bij cupmaat D, maar de omvangsmaat is voor een goed zittende BH eigenlijk net zo belangrijk. De meeste ondersteuning komt bij een BH namelijk uit de onderband. Daarom hebben we in onze collectie ook BH’s in grote maten, van gespecialiseerde merken. De maximale omvangsmaat die je bij Grote Cupmaten kunt bestellen, is maat 130.

Specialisten in grote maten

Bij Grote Cupmaten vind je BH’s van Syl Design, dé specialist als het om lingerie in grote maten gaat. Ook de merken Elomi, Goddess en Ulla hebben zich gespecialiseerd in lingerie in grote maten. Dat betekent dat je van deze lingerielabels mag verwachten dat het draagcomfort en de pasvorm van hun BH’s optimaal zijn en dat ze maximale ondersteuning bieden.

Mooie BH’s in grote maten

En dat je een grote omvangsmaat hebt, wil natuurlijk niet zeggen dat je geen mooie lingerie kunt dragen. In de grote maten collectie van Grote Cupmaten vind je dan ook BH’s in leuke kleurtjes, met en zonder motief, extra sierbandjes of kanten randjes. Ben je dus op zoek naar een BH waarin jij je vrouwelijk en zelfverzekerd tegelijk kunt voelen? Dan ben je hier op de juiste plek!