Voorstellen is altijd spannend wat je je cupmaat ook is

Evita Tjon A TenMijn naam is Evita Tjon A Ten, BBA.HM, Ms. Top of the World Plus Size 2019, 33 jaar, geboren in Paramaribo, multimedia artiest, eigenaresse van Evita Art & Music BV, plussize model, ‘voice-over’, spreker, levensgenieter, muziekliefhebber. Ik hou van lekker eten en ben dol op romantische films met een happy end.

Als ‘curvy’ vrouw weet ik als geen ander welke uitdagingen je soms tegen komt bij het kopen van kleding en lingerie. Grote Cupmaten is 10+ jaar actief geweest op het vlak van lingerie voor vrouwen met cupmaat D of groter. Nadat was besloten om te stoppen met de webshop die op dit domein actief was, was de tijd aangebroken voor een nieuwe invulling. Ik ben supertrots dat ik hier onderdeel van uit mag maken.

In mijn persoonlijke reis als artiest en Beauty Queen heb ik veel meegemaakt en genoeg trucjes toegepast om er op mijn best uit te zien. Dit met alle onzekerheden die er bij de “spotlight” komen kijken. Allemaal heel vers en nieuw, maar het komt erop neer dat ik hopelijk samen met jullie ‘content’ kan en mag creëren over allerlei zaken die te maken hebben met vrouw-zijn, grote “girlfriends” en persoonlijke groei. Ik hoop jullie te kunnen inspireren en mee te nemen op een geweldige reis. Er zullen vast en zeker shoptips en praktische tips langskomen om je leven gemakkelijker te maken.

Let’s talk about things, cupmaten, curvy challenges en persoonlijke groei.

Heb jij suggesties, vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar: redactie @ grote-cupmaten.nl

Hopelijk tot snel

Inspiratie,

Evita