Marlies Dekkers

Wie kent haar niet, de Nederlandse koningin van de lingerie, Marlies Dekkers? Met de kenmerkende bandjes boven de cups heeft deze Rotterdamse lingeriedesigner een heel eigen, super herkenbare look neergezet. Uniek in alle opzichten, net als jij!

Designer lingerie in grote cupmaten

De designer lingerie van Marlies Dekkers is natuurlijk prachtig om te zien. Maar het label biedt meer dan uiterlijke schijn. De pasvorm en het draagcomfort van een setje van Marlies zijn ook optimaal. Dat komt vooral doordat er met zoveel liefde en zorg aan de setjes gewerkt is, en door de gladde, zachte materialen waar de lingerie uit bestaat. Een mooie look gecombineerd met een goed gevoel, dat is waar je ware designer lingerie aan herkent.

Marlies Dekkers in de wasmachine

Draagsters van Marlies Dekkers lingerie zijn over het algemeen erg blij met de fantastische kwaliteit van de beha’s. Ze blijven lang mooi, en je kunt ze zelfs gewoon in de wasmachine wassen. Wel even in een wasnetje, en op een programma voor fijne was. De temperatuur niet hoger dan dertig graden, dan komt het piekfijn in orde en zal je beha van Marlies Dekkers lang meegaan. Kortom, ben je op zoek naar stijlvolle lingerie die je jaren met plezier kunt dragen? Dan ben je bij Marlies Dekkers aan het juiste adres!