Gaan wij grootste dingen doen?

Grote Cupmaten is 10+ jaar actief geweest op het vlak van lingerie voor vrouwen met cupmaat D of groter. Afgelopen periode hebben we besloten de webshop die actief was op dit domein te stoppen en te bekijken welke nieuwe mogelijkheden of kansen er zijn om het domein verder te ontwikkelen.

Dit heeft ruimte gegeven om na te gaan denken wat we nu willen doen met de website. We hebben sindsdien dan ook gesprekken gevoerd met bedrijven, modellen en partners en vele leuke en interessante ideeën gehoord. Dingen die we vaak naar voren horen komen zijn partnerships met modellen en contentschrijfsters om vrouwen met een grote cupmaat een plek en platform te bieden. Hiermee kunnen we onze oude slogan; “De normaalste zaak voor grote cupmaten” goed inzetten.

Een concrete uitdaging die we vaak tegen komen is de vorm van een partnership. Is dit puur een samenwerking waar we iemand per uur / per woord / afbeelding betalen? Of geven we een aandeel in het domein, in het bedrijf dat hiermee ontstaat? Voor ons is alles bespreekbaar.

Onze voorkeur ligt in een samenwerking waarbij we iemand een meerderheidsaandeel in de website kunnen geven en wij helpen met het domein uit te bouwen tot een bedrijf waarop jij je kunt profileren als expert / model / woordvoerder / tester / etc voor grote cupmaten lingerie / badmode / mode.

De manier waarop we dit doen is afhankelijk van jou, wat je al hebt opgebouwd en hoe je garandeert er werk in te stoppen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat wij je een aandeel “geven” en jij na 2 maanden de spreekwoordelijke handdoek in de ring gooit.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt cupmaat E of groter
  • Lingerie is jouw passie
  • Jij bent comfortabel en straalt op foto’s in lingerie of badkleding
  • Schrijven is je hobby en je krijgt vaak complimenten over je schrijfstijl

Neem contact op.

Brengt bovenstaande je gedachten op hol en zit je direct vol met ideeën? Stuur ons een berichtje op partnership at grote-cupmaten.nl met;

  • Achtergrond waarom dit echt iets voor jou is
  • Wat jouw plan zou zijn met deze website
  • Bewijs dat jij echt de persoon bent die dit groot kan maken, bijvoorbeeld door je social account, artikelen die je hebt geschreven voor andere sites of een andere goede reden