Bikini

Op zoek naar een mooie bikini, waarin jouw figuur goed tot zijn recht komt? Kijk eens rond in de collectie bikini’s van Grote Cupmaten. Je vindt hier bikini’s van merken die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van badmode en lingerie voor vrouwen met een cupmaat vanaf cup D.

Freya, PrimaDonna of toch Pour Moi?

Een bikini moet net zo veel steun geven als een beha. De labels die Grote Cupmaten verkoopt, snappen dat als geen ander. Je vindt bij ons bikini’s van topmerken als Freya, PrimaDonna Swimen Pour Moi. Allemaal labels met hun eigen stijl, dus de collectie is lekker afwisselend als het gaat om kleuren, modellen en prints.

Creëer je eigen bikini

De zomer draait om vrijheid en blijheid, en dat zie je terug in de bikinicollectie van Grote Cupmaten. Het leuke van alle labels in onze collectie is namelijk, dat je lekker kunt mixen en matchen. De tops en broekjes worden namelijk los vanelkaar verkocht. Kies dus je favoriete top en draag er een broekje bij in een andere kleur, of zelfs van een ander merk. De keuze is helemaal aan jou. Fijne zomer gewenst!